Skördevägen 3 / Nya Hjärsta / Örebro

Slutpris
2 475 000 kr
Boarea/biarea
94/58 kvm
Driftkostnad
33 500 kr/år
Totalareal
660 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-02-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Skördevägen såldes av oss 2020-02-11. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Skördevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nya Hjärsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Skördevägen 3 i Nya Hjärsta! Charmig 30-talsvilla om 94 m², 3 rum och kök. Entré/hall, vardagsrum, kök med matplats samt wc. På övervåningen finner du 2 st sovrum, dusch/bad/wc och en möblerbar hall, (finns möjlighet att skapa ett sovrum nr: 3). Källaren har bra förvaring, tvättstuga samt pannrum. Friköpt trädgårdstomt om 660 m², bergvärme, stort 1-bilsgarage samt redskapsbod. Huset har ett renoveringsbehov men har alla förutsättningar att bli ett toppenfint boende där du kan skapa din egna prägel.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Nya Hjärsta

Väster om väster med närhet till Närkes Kils vackra natur och city är det här ett bostadsområde som välkomnar familjen. Perfekt för den som vill kombinera ett aktivt friluftsliv och stadsliv.

Skolor och barnomsorg

I området finns fyra förskolor – Opalen, Emilia, Blåklinten och Växthuset samt grundskolan Wallerska skolan F-6.

Kommunikationer

Till området Nya Hjärsta tar man sig via stadsbuss linjerna nr 3 och 4 samt länsbuss linje nr 521. Till området tar man sig snabbt också via motorvägen E18/E20.

Natur och fritid

Området Nya Hjärsta/Mellringe ligger i anslutning till Heden som kan erbjuda ny anlagda fotbollsplaner. I området finns även sporthall, idrottsplats samt grönområden såsom Slånbärsparken och Öknaskogen. Området erbjuder även fin badanläggning.

Restauranger och Affärer

I området finns mataffär, pizzeria och bensinmack. Söder om Nya Hjärsta finns bostadsområdet Varberga där Maria kyrkan är belägen. I området finns även vårdcentral. I närområdet Mellringe finns återvinningscentral – följ länken för att se öppettider https://www.orebro.se/bygga-bo--trafik/avfall--atervinning/atervinningscentraler.html

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.