Slingvägen 54 / Hovsta / Örebro

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea/biarea
136/14 kvm
Driftkostnad
36 000 kr/år
Tomtarea
332 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-07-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Slingvägen såldes av oss 2020-07-06. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Slingvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hovsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Slingvägen 54, ljus och härlig familjevilla med ett av områdets absolut bästa läge på friköpt hörntomt samt intill stora öppna fält! villan har en öppen och tilltalande planlösning, 5 rum och kök varav 3 st sovrum, men enkelt kan bli 4 st då vinden passar med fördel att inreda, vardagsrum med murspis, utgång till ett mysigt inglasat uterum 2018, ljus kök med matplats, allrum, 2 st helkaklade våtutrymmen, carport med förråd mm. Familjevänliga Hovsta ligger nära natur, bad, golf och motion, bara 10 minuter från stadskärnan. Här finns fotbollsplaner, löparspår, närhet till den uppskattade Hovstaskolan och inte minst den mycket omtyckta och aktiva Hovsta IF föreningen! Ses på visningen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hovsta

Familjära kvarter med gott om natur, löpspår och rikt föreningsliv. Men sjön Lången intill kan du enkelt ta ett dopp på sommaren. Här är inte bilköer eller parkeringar ett problem och det erbjuds trygga cykelvägar såväl för den stora som lilla cyklisten. Här finner familjen lugnet och alla möjligheter till ett rikt liv finner du här.

Skolor och barnomsorg

I Hovsta finns fyra förskolor samt grundskolan Hovstaskolan F-6.

Kommunikationer

Området trafikeras av stadsbuss linjenr nr 5. Bra cykelväg som är separerad från biltrafik till Lillån (5 km) och Örebro city (9 km).

Natur och fritid

I närområdet finns flera lekplatser, fotbollsplaner, motionsspår och skog. Hovsta IF bildades 1976 och har ca 800 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet i innebandy, gymnastik, fotboll, barndans, motionsaktiviteter som Hovstajoggen och skidaktiviteter. I föreningen finns även en samlingslokal som medlemmarna får låna. Nära till Kårsta 18-håls golfbana, sjön Lången, bygghandel och återvinningscentral.

Restaurang och Affärer

I området finns en pizzeria och en mindre Närlivs-butik

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.