Smedstorpsvägen 17

Smedstorpsvägen 17

Slutpris

5 825 000 kr


Adolfsberg— Örebro

Smedstorpsvägen 17


Slutpris
5 825 000 kr

Adolfsberg— Örebro

I hjärtat av Adolfsberg finns nu denna fina villa till salu! Här möts två tidsepoker - huset är byggt 1919 och många orginaldetaljer är bevarade. 2008 ritade arkitekten Henk Brass en utbyggnadsdel som gifter ihop huset med stora sociala ytor, fler sovrum samt ett badrum. Samma år byttes även alla fönster samt läkt och papp under tak. Bergvärme är installerat 2014 och dränering är gjort 2020.

Med sina 179+56 kvm får du som köpare 5 sovrum, 2 badrum och flera sociala ytor. Bra med förvaring i form av rymliga garderober och stora förrådsutrymmen i källaren. Laddstolpe till bil är installerat och fiber finns. Alla stammar från huset ut till gatan är bytta. Stor tomt om 961 kvm med bästa solläge (sol från morgon till kväll). Fantastiskt utemiljö med pergola, pool och badtunna. Även växthus, verkstad, lekstuga och fina planteringar följer tomten.

Här bor ni i ett barnvänligt och omtyckt bostadsområde. Förskola och skola finns inom gångavstånd. Även vårdcentral, matbutik och vackra promenadstråk finns i närområdet.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
179/56 kvm
Driftkostnad
49 206 kr/år
Tomtarea
961 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-06-27

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Smedstorpsvägen såldes av oss 2023-06-27. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Smedstorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.