Södermalmsallén 42E

Södermalmsallén 42E

Slutpris

3 300 000 kr


Centralt / Södermalm— Örebro

Södermalmsallén 42E


Slutpris
3 300 000 kr

Centralt / Södermalm— Örebro

Lättskött radhus i hörnläge och centralt beläget!

Centralt beläget på Södermalm i hörnläge finns nu detta radhus om 135 kvm fördelat på 6 rok till salu! Stor altan om ca. 30 kvm på baksidan och stenlagd uteplats på framsidan - allt för att du ska kunna fånga solens alla timmar. Invändigt finns 2 helkaklade badrum (dusch och badkar), separat tvättstuga och kök med alla moderna vitvaror. Hela 5 sovrum! Generös takhöjd på 2,7 m på entréplanet och 2,6 m på ovanvåningen vilket ger en luftig känsla. Fantastiskt grönskade och välskött innergård med lekplats!

I avgiften ingår uppvärmning, kall- och varmvatten samt bostadsrättstillägg. Föreningen har installerat laddstolpar till varje parkeringsplats. Till radhuset finns ett utvändigt förråd samt ett förråd i källaren. Förningen har även bra gemensamma ytor som två övernattningsrum, två relaxutrymmen med bastu och träningsrum.

Gångavstånd till city, mataffär, badhus och gym. Nära till påfart på motorväg och tågstation.

Hjärtligt välkommen på visning!


Boarea
135 kvm
Avgift
8 687 kr/mån
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2024-02-19

Mäklarhuset Örebro

Denna radhus på Södermalmsallén såldes av oss 2024-02-19. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Södermalmsallén.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.