Stämpelgatan 9 B

Stämpelgatan 9 B

Slutpris

1 695 000 kr


Björkhaga— Örebro

Stämpelgatan 9 B


Slutpris
1 695 000 kr

Björkhaga— Örebro

Två balkonger, en med morgonsol och en med eftermiddags- och kvällssol!

Kontakta mäklaren för att boka egen visning, ej traditionell öppen visning. Välkommen!

Rymlig fyra med fönster åt tre håll och två balkonger. Här får du det bästa av två världar, både förmiddagssol och eftermiddags- och kvällssol! Bekvämt och lättskött boende med många plus. Egen entré, två wc och en separat tvättstuga är bara några av fördelarna här. Sovrummen är rejält tilltagna allihop, vilket ger familjen en flexibilitet när det kommer till möblemang. Stort vardagsrum med plats för både matgrupp och soffgrupp. En stor men samtidigt mysig bostad, perfekt för såväl mindre som större familjer. Lägenheten har renoverats i omgångar 2009-2019. Det finns ett varmförråd som tillhör bostaden, i samma byggnad.

Stabil förening med god ekonomi och låg belåning. Under en 18-års period har månadsavgifterna varit näst intill oförändrade. Nya fönster (2021). Här finns flera fina gemensamma utrymmen; gemensamhetslokal att hyra, bastu, solarium, hobbyrum, soprum med källsortering, trädgårdsredskap och verktyg att låna. I området är det fri parkering och föreningen har även garageplatser och parkeringsplatser att hyra, separat kö. Barnvänligt och lugnt område där du bor i lugn och ro, kan koppla av och ladda batterierna. För hundägaren finns det oerhört många fina promenadvägar att utforska. För barnfamiljen är det ett smidigt och skönt boende där barnen kan leka med kompisar på någon av de många lekplatserna i området. Bra bussförbindelse och cykelvägar till city. Mycket nära till förskola och skola samt bilfri väg mellan den aktuella bostaden och skolan. I närområdet finner du vackra naturen i Karlslund, med motionsspår och trevliga promenadstråk.


Boarea
98 kvm
Avgift
5 913 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-08-26

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Stämpelgatan såldes av oss 2022-08-26. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Stämpelgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.