Studievägen 9

Studievägen 9

Slutpris

1 980 000 kr


Sörbyängen— Örebro

Studievägen 9


Slutpris
1 980 000 kr

Sörbyängen— Örebro

Vån 4 av 5, hiss. Hörnläge och inglasad balkong!

Ljus trea med många stora fönster och perfekt placering i hörnet på huset. Högt upp, vån 4 av 5, hiss finns. Mycket trevlig planlösning för både umgänge och privat. Stort vardagsrum med fantastiska ytor och fin öppning mot kök. Inglasad balkong i syd-/ostläge. Tack vare inglasningen kan du njuta av balkongen både vår, sommar och höst! Husen nedanför ligger någon våning lägre, vilket gör att du får fri utsikt och ingen insyn!

Ett större och ett mindre sovrum. Det mindre sovrummet passar minst lika bra som gästrum eller kontor. Smart med skjutdörr mellan det lilla sovrummet och köket. Helkaklat badrum med vattenburen golvvärme. Riktigt bra med förvaring med två klädkammare, garderober och ett utvändigt förråd. I föreningen finns 22 lägenheter och 22 bilplatser, hälften p-plats med el och hälften carport. Föreningen har nyligen installerat laddstolpar till elbilar.

Här i Sörbyängen är det nära till det allra mesta, så som skogsområde, Gustavsviks golfbana, universitetsområdet, vårdcentral, apotek, gym och livsmedelsbutikerna ICA Maxi och Coop Forum. Du tar dig till city med cykel på max 10 min! Inom gångavstånd från lägenheten når du även den populära motionstrappan i Sörbybacken, som dessutom förvandlas till en liten slalombacke under snörika vintrar. Här finns även en höghöjdsbana, utegym och restaurang/pizzeria med uteservering och mycket uppskattade vedugnsbakade pizzor.


Boarea
93 kvm
Avgift
5 607 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-08-22

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Studievägen såldes av oss 2022-08-22. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Studievägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.