Sök Meny
Såld

Örebro - Hagaby / Törngatan 31

Bra läge!

Välkommen till Törngatan 31, belägen på friköpt hörntomt i populära hagaby. Här erbjuds du som köpare ett bra boende i denna 1-plansvilla med källare om ca 127x127 kvm fördelat på 5 rok varav 3 sovrum på entréplan. Här får du som köpare ett boende med många möjligheter och mervärden i form utav bl.a bra planlösning med öppet mellan kök/vardagsrum, dubbelgarage med fjärrstyrd port, altan/uteplats i sydväst-läge, fin stor trädgårdstomt om ca 956 kvm med äppleträd samt vinbär mm. Nära till förskola,skola samt city. Fastigheten är förbesiktigad samt energideklarerad.

Sponsrade länkar
Örebro / Hagaby
Törngatan 31
Slutpris: 3 300 000 kr
Boarea/biarea: 127/127 kvm
Driftkostnad: 42 014 kr/år
Tomtarea: 956 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-07-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Törngatan