Ulsavilagatan 21 D / Ormesta / Örebro

Mysigt radhus i perfekt läge mot lekpark och solig insynsskyddad altan!

Slutpris
2 595 000 kr
Boarea
112 kvm
Avgift
4 566 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-06-04
Bostaden är såld!

Denna radhus på Ulsavilagatan såldes av oss 2020-06-04. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Ulsavilagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ormesta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjligheten att förvärva ett ljuvligt radhus med toppen läge i området med närhet till Oset/Naturreservatet och altan i syd-västläge!
Lugnt barnvänligt område med stor lekpark och smart planerad bostad i två plan. Trivsam öppen planlösning med vardagsrum, ett påkostat kök från HTH med stenbänkskiva och matrum och en idyllisk uteplats i syd-/västläge. Här erbjuds mervärden i form av markis via el, påkostat Tarkett golv (2019) och plats för två bilar framför radhusets entré. Övervåningen erbjuder tre sovrum och ett allrum som även går att göra om till ett extra sovrum om så önskas. Praktiskt med två helkaklade badrum och en separat tvättstuga. Inbjudande framsida medplats för två bilar. Perfekt för barnfamiljen och bara att flytta in!

Naturskönt och lantligt läge, endast 3,5 km till city. Till Universitetet och stora mataffärer är det endast 2,5 km. Alldeles runt knuten ligger Oset naturreservat, med fantastiskt fina promenadstråk samt picknick- och grillplatser. Lite längre bort ligger Rynningeviken med restaurangen Naturens hus samt perfekta skridskomöjligheter vintertid. I närområdet finns förskolor, skolor och friidrottshallen Tybblelundshallen.

Välkommen att boka in dig på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ormesta

Med oändliga möjligheter till ett rikt friluftsliv samtidigt som du befinner dig ett stenkast från city. Här möts tidlösa klassiska hus och nyproduktion. I det här populära området bor familjen som umgås, uppskattar tillgänglighet och valmöjligheter, en perfekt plats för den moderna familjen.

Skolor och barnomsorg

Förskolor och grundskolor finns i närområdena.

Kommunikationer

Till området Ormesta tar man sig via stadsbuss linje nr 9 och länsbuss linjerna nr 721 och 724.

Natur och fritid

Området Ormesta ligger i direkt anslutning populära strövområdet Erik Rosenbergs stuga, Oset, Rynningeviken och Hjälmaren. Rynningeviken är även populärt för fågelskådning. I området ligger idrottsanläggningen Tybblelundshallen samt i närområdet vid Örebro Universitet finns även där idrott och fritidsanläggning.

Restauranger och Affärer

I närområdet finns livsmedelsbutiker, blomsteraffär, restauranger, gym och bensinmack. Området är i ett expansivt skede där nya bostadsområden växer fram.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.