Vallmogatan 23 / Centralt väster / Örebro

Stadsvilla med stort soldäck i söderläge!

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea/biarea
95/98 kvm
Tomtarea
500 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2020-07-18
Bostaden är såld!

Denna villa på vallmogatan såldes av oss 2020-07-18. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på vallmogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Vallmogatan 23 och en stadsvilla belägen på friköpt tomt, centralt väster. Här erbjuds du som köpare ett bra boende i denna 1-plansvilla med källare. På entréplan återfinns 4 rok varav 2 st sovrum + extra sovrum i källaren. Vidare får du som köpare mervärden i form utav bl.a bergvärme som bidrar till låg uppvärmningskostnad, helkaklat badrum med bastu (inte färdigställd) i källaren och stort soldäck i söderläge med pool(inte färdigställd).
Alla vattenburna radiatorer är bytta. Villan omdränerades -19. Nära till det mesta i form utav skola,matvaruaffär samt city. Välkommen att anmäla intresse för visningen till mäklaren.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Centralt Väster

Här bor du i den lilla staden mitt i stan. Mysiga innergårdar, gröna parker, små butiker och hus med historia om så önskas. Stadsdelen har fått en uppfräschning och en ny stadsbild växer sakta fram. På väster hittar du allt direkt utanför dörren med cykelavstånd till naturområden som Karlslund.

Skolor och barnomsorg

I området finns förskolan Nyckelpigan samt grundskolan Al-Salamskolan, årskurs F-9. I närheten ligger även Nikolaiskolan, årskurs 7-9.

Kommunikationer

Centrala väster trafikeras av busslinje nr 1, 2, 3 och 4. Smidigt också med bil att tas sig ut till E18/E20.

Natur och fritid

På centrala väster erbjuds det parker så som Västerpark och Karlaparken. För den idrottsintresserade är Trängens IP belägen i närliggande område där ishall, curlinghall och flera fotbollsplaner finns.

Restauranger, nöjen och omsorg

I de centrala delarna av Väster finns mataffären Tempo, Ica Ekershallen och ett stenkast bort finns även Netto och LIDL. Det finns även flertalet restauranger med pizzerior, sushi och caféer. I området finns även apotek och vårdcentral. Gång- respektive cykelavstånd till city och stadens utbud av restauranger, nöjen och butiker.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.