Värngatan 9b / Rynningeåsen / Örebro

Stor terrass 20 m² mot innergården i syd-/väst läge!

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea
81.4 kvm
Avgift
4 801 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Värngatan såldes av oss 2020-04-15. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Värngatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rynningeåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Värngatan 9B och en gavellägenhet från 2014 med en mycket läcker terrass om ca 20 m² mot innergården i syd-/väst läge och med naturreservat som utsikt från kök och vardagsrum. Lägenheten som är på 81 kvm har idag 3 rum och kök, varav 2 sovrum (en omgjord fyra till trea). Våning 2 av 2. Invändigt är lägenheten stilrent inredd med genomgående askparkettgolv och vitmålade väggar samt fina detaljer såsom t.ex fönsterbänkar i marmor och rostfria vitvaror. Öppen, modern planlösning mellan köket och vardagsrummet som ligger i vinkel. Helkaklat duschrum med duschväggar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Till lägenheten följer även ett isolerat förråd. I lägenheten finns installerat mekanisk FTX - ventilation som bidrar till ett bra inomhusklimat. I området finns direkt närhet till förskola, lekpark, motionsspår samt till Rynningeviken och Örebro City. Välkommen att anmäla intresse till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Rynningeåsen

På norr upplever du omväxlande natur och parker som bjuder in till umgänge och aktivitet. Mejeritorget är en ny mötesplats som växt fram på norr och erbjuder både matbutiker, restaurang och träning. Närheten till naturen gör området attraktivt. Örebros stadskärna ligger en cykeltur bort.

Skolor och barnomsorg

I Rynningeåsen finns tre förskolor: Rynningeåsens förskola, Helianthus Kottebo samt Grenadiärsskolans förkola. I närheten finns Norrbyskolan och Olaus Petriskolan med årskurskurserna F-6.

Kommunikationer

Från Rynningeåsen går stadsbuss linjerna nr 8 och 22.

Natur och fritid

Oset och Rynningeviken har en fantastisk och omväxlande natur med ett rikt fågel- och växtliv. För besökaren finns raststugor, grillplatser och naturliga utflyktspunkter, cykel- och promenadvägar samt mötesplatsen Naturens hus. På bara några minuter tar du Dig dit på cykel från centrala Örebro. Här finns även motionsspåret Venaspåret, ett 2,8 km långt spår med belysning. Underlaget underhålls regelbundet för att hålla en bra kvalitet för dig som vill löpa/jobba. Spåret har en anslutning till Lillåspåret och sköts av Örebro kommun.

Restauranger

Restaurangen Naturens hus med naturen som närmsta granne serverar mat samt fika http://naturenshus.se/, Hamnkrogen i närliggande Småbåtshamnen är öppet sommartid och erbjuder en middagsmeny.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.