Västra Nobelgatan 32 / Väster / Örebro

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
5 670 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2019-03-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västra Nobelgatan såldes av oss 2019-03-05. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Västra Nobelgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Genomgående renoverad (2014) trea med balkong i västerläge. Lägenheten är både rymlig och ljus. Parkettgolv och vita väggar i samtliga rum. Helkaklat badrum (2014) med kombinerad tvättmaskin/torktumlare (2016). Fantastiskt fin matplats i köket precis vid ett stort burspråk. Köket är renoverat 2014 och har gott om skåp och arbetsytor. Bra förvaringsutrymmen med garderober (2016) i hallen och skjutdörrsgarderob (2017) i ett av sovrummen. Till lägenheten hör även ett vindsförråd och ett matkällarförråd. I föreningen finns det gemensam tvättstuga, cykelförråd, bastu, hobbyrum och samlingslokal med ett litet pentry och övernattningsmöjligheter. Stamrenovering är utfört på 90-talet. Säkerhetsdörrar sattes in 2017. Centralt läge, men ändå lugnt tack vare extra isolerade fönster. Nära till både Järnvägsstation/Resecentrum (1 km) och påfart/avfart på motorvägen - perfekt för dig som pendlar! Endast 10 min cykelavstånd till city med shopping, restauranger, bibliotek, uteliv, idrottsevenemang osv. Alldeles i närheten finns busshållplats, mataffär, Trängens idrottsplats, förskola, skola och vårdcentral.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration