Venavägen 36 C

Venavägen 36 C

Slutpris

2 750 000 kr


Rynningeåsen— Örebro

Venavägen 36 C


Slutpris
2 750 000 kr

Rynningeåsen— Örebro

Fin 3 rok med två balkonger i omtyckta brf Björkdungen. Garage följer med lägenheten!

Välkommen till välskötta och fridfulla brf Björkdungen, endast 10 min cykelväg från citykärnan. I en omtyckt bostadsrättsförening där lägenheter sällan blir till salu finnes nu denna fina trea på vån 2 av 2. Två balkonger i motsatt riktning ger dig många sköna soltimmar, men även välbehövlig skugga de riktigt varma sommardagarna. Ett stort plus är att garage följer med lägenheten!

Föreningen äger marken och har mycket god ekonomi. Man jobbar löpande med underhåll och har endast höjt månadsavgifterna en gång sedan starten 2007. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband och ip-telefoni. Garaget kostar 450 kr/mån. Lägenheten har en mycket trevlig planlösning där kök och vardagsrum ger fina sällskapsytor. Du får en öppenhet mellan rummen, men fortfarande en tydlig uppdelning. Mysigt med balkongdörr från köket, här är det enkelt att smyga ut på balkongen med morgonkaffet. Två sovrum, i varsin del av bostaden. Ett helkaklat badrum med golvvärme och ny tvättmaskin och torktumlare. I hallen finns även en klädkammare och i anslutning till bostaden finns ett varmförråd. Allt är välordnat och bekvämt.

När du kommer till brf Björkdungen känner du omedelbart lugnet. Här är det fin stämning mellan grannarna kring den vackra innergården med grusgångar, gräsmatta och planteringar. Populärt område för äldre, yngre och barnfamiljer. Gångavstånd till två förskolor. Här bor du i direkt anslutning till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde. Nära till Vena- och Lillåspåret (3-10 km sträcka) med belysning, busshållplats, mataffärer, pizzeria och påfart/avfart på motorväg. Endast 2 km till citykärnan och Universitetssjukhuset.


Boarea
77 kvm
Avgift
4 692 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-06-22

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Venavägen såldes av oss 2023-06-22. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Venavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.