Vetevägen 43

Vetevägen 43

Slutpris

1 390 000 kr


Hovsta— Örebro

Vetevägen 43


Slutpris
1 390 000 kr

Hovsta— Örebro

Fyra i markplan med gavelläge. Uteplats i söder!

Välkommen till en gavelfyra i markplan. Uteplats på baksidan i söderläge och en liten uteplats på framsidan i norrläge. Mycket fint läge med tillgång till stor gräsyta!

Välskött, ekonomiskt stabil och omtyckt förening i lugna och barnvänliga Hovsta. Lägenheten har ett något äldre skick men med ny el från 2020. Telia Fiber finns indraget. Vid entrén finns tillhörande förråd. Till bostaden ingår ett garage. Det är dessutom fri parkering i området. I månadsavgiften ingår fast avgift för värme, kallvatten, tv, bredband, ip-telefoni, garage, parkering, sophantering och bostadsrättstillägg. I närområdet finns flera lekplatser, fotbollsplaner, motionsspår och skog. I föreningen finns även en gemensam tvättstuga och samlingslokal. Från bostaden är det bilfri gångväg till skola (F-6) och Idrottsföreningens klubbstuga. I Hovsta finns fyra kommunala förskolor, minilivs och pizzeria. Bra cykelväg som är separerad från biltrafik till Lillån (5 km) och Örebro city (9 km). Kort promenad till busshållplats (stadsbuss). Nära till Kårsta 18-håls golfbana, sjön Lången, padelbana, bygghandel och återvinningscentral.


Boarea
87.5 kvm
Avgift
5 015 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2023-10-12

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Vetevägen såldes av oss 2023-10-12. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Vetevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.