Snickartorpsvägen 3 / Vedevåg / Lindesberg

Slutpris
875 000 kr
Boarea/biarea
75/35 kvm
Driftkostnad
19 766 kr/år
Totalareal
1 506 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2019-10-07
Bostaden är såld!

Denna villa på snickartorpsvägen såldes av oss 2019-10-07. Se alla våra försäljningar i Vedevåg samt även på snickartorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vedevåg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Villan för den lilla familjen med härlig trädgård, fint hörnläge och dubbelgarage! Här finns kök, sovrum, 2 st dusch/wc, vardagsrum och gillestuga. Pannrum finns intill huset med vedpanna, 3 ack.tankar och elpatron. Garaget är ca 70 m², isolerat med vind ovanpå. Förråd och stor vedbod finns också intill huset. Gångavstånd till förskola, skola mm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.