Långörevägen 3 / Dimbobaden / Vingåker / Örebro

Slutpris
3 700 000 kr
Boarea/biarea
90/69 kvm
Driftkostnad
24 424 kr/år
Tomtarea
2 443 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-07-08
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Långörevägen såldes av oss 2020-07-08. Se alla våra försäljningar i Vingåker samt även på Långörevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dimbobaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Långörevägen 3 vid Dimbobaden! En fin Suterrägvilla med omedelbar närhet till Hjälmarens strand och en helt fantastiskt utsikt! Total yta ca: 160 m² 5 rum och kök, samt 2 st sällskapsrum med eldstäder, dubbla helkaklade våtutrymmen, 3 st sovrum, arbetskök med separat matplats, stor inglasad balkong, mycket tilltalande poolområde, ett stenkast ner till bad och båtbryggan, isolerad Härbre med rum och sovloft, redskapsbodar, lusthus, isolerat 1-bilsgarage, stor härlig friköpt trädgårdstomt om hela 2 443 m². Gå in på vår hemsida och se alla fina bilder!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.