Fäskogsvägen 13

Fäskogsvägen 13

Slutpris

1 580 000 kr


Nyhem— Finspång

Fäskogsvägen 13


Slutpris
1 580 000 kr

Nyhem— Finspång

Familjevänligt Kedjehus på Nyhem!

Välkommen till Fäskogsvägen 13 och detta välplanerade Kedjehus med gavelläge. Här hittar ni ett kedjehus om 1,5 plan med suterräng och gott om plats för hela familjen. Lättskött tomt med gräsyta på baksidan och en framsida med altan och mindre gräsmatta.

Entréplan rymmer de sociala ytorna med vardagsrum, kök och duschrum. En trappa upp finns två sovrum samt ett badrum och en klädkammare. Nedre plan rymmer idag ett stort sovrum med anslutande allrum vilket enkelt kan göras om till ett fjärde sovrum. Utöver detta finns ett stort duschrum med tvättdel samt ett stort förråd.

Huset värms upp med luft/luftvärmepump från år 2017. Det finns även ett vidbyggt garage med plats för bil och förvaring.

Varmt välkommen att boka din visningstid!


Boarea/biarea
122/18 kvm
Driftkostnad
39 696 kr/år
Tomtarea
305 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-01-30

Mäklarhuset Norrköping

Denna kedjehus på Fäskogsvägen såldes av oss 2023-01-30. Se alla våra försäljningar i Finspång samt även på Fäskogsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.