Linköpingsvägen 178

Linköpingsvägen 178

Slutpris

2 400 000 kr


Doverstorp— Finspång

Linköpingsvägen 178


Slutpris
2 400 000 kr

Doverstorp— Finspång

Trevlig 1,5plansvilla med högt läge!

Varmt välkommen till denna trevliga 1,5plansvilla med källare i lugna och sköna Doverstorp.

På dessa 203 + 30 kvadratmeter erbjuds ni ett stor hem med plats för hela familjen. Entréplan består av stora rum, med en välkomnade hall, med vardagsrummet som ger plats för ett stort matbord och stor soffa, ett praktiskt kök goda förvaringsytor samt ett sovrum. Här finns även en groventré, tvättstuga och badrum. På övre plan finner ni ett stort allrum med kakelugn. Master bedroom är rymligt och gemytligt, med också en fin braskamin. Via stora sovrummet finns också egen privat toalett. I andra änden av huset finns ett till sovrum. Här finns även ett oinrett duschrum/toalett. Källarplan består av rum för förvaring och snickarbod.

På den stora tomten om 3 193 kvm har ni fina grönytor med fruktträd och lekyta. Njut av solens strålar och sköna kvällar på altandäcket med fin utsikt. På tomten finns också en stor komplementsbyggnad som går att inreda efter behov!

Från Linköpingsvägen har du ca 10 minuter till både Finspång och Skärblacka, som erbjuder mataffärer, apotek, restauranger, pizzerior men även förskolor och skolor med mera.

Välkommen hem!


Boarea/biarea
203/30 kvm
Driftkostnad
40 586 kr/år
Tomtarea
3 193 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-01-22

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Linköpingsvägen såldes av oss 2023-01-22. Se alla våra försäljningar i Finspång samt även på Linköpingsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.