Tegelbruksvägen 8

Tegelbruksvägen 8

Slutpris

1 570 000 kr


Östermalm— Finspång

Tegelbruksvägen 8


Slutpris
1 570 000 kr

Östermalm— Finspång

Trevlig 1,5plansvilla med hörntomt på Tegelbruksvägen 8!

Här presenteras en charmig en och halvplansvilla med härligt hörnläge om 138 kvm, belägen i ett lugnt område på Tegelbruksvägen 8!

Med en välskött och genomgående fin standard, tack vare att det endast varit en ägare sedan byggåret 1977, behöver du bara flytta in och börja njuta av livet. Villan har en välplanerad planlösning som skapar en öppen och inbjudande känsla och erbjuder plats för den normalstora familjen eller den växande familjen.

På entréplanet möts du av en runtgående planlösning där kök och vardagsrum smälter samman för att skapa en inbjudande atmosfär. Två rymliga sovrum erbjuder privat utrymme för vila och avkoppling. Här finns även ett helkaklat badrum med badkar och en tvättstuga med groventré. De övre planet bjuder på ännu mer utrymme och flexibilitet. Ett stort allrum erbjuder möjligheter för den växande familjen att göra ytterligare rum. Här finns även ett stort sovrum med en rymlig klädkammare ger dig gott om förvaring. På övre plan finns även ett helkaklat duschrum.

Via vardagsrummet på nedre plan når ni husets inglasade uterum, som är en perfekt förlängning av husets sociala ytor mot trädgården. Här kan njuta av solen med dess trevliga sydvästläge.

Tomten om 453 kvm är en grön och lättskött oas där både lek och avkoppling har sin plats. Här finns även en friliggande förrådsbyggnad som erbjuder gott om förvaring och snickerimöjligheter.

Villan ligger i ett privat och insynsskyddat läge i området och kompletteras av den trygghet som samfälligheten erbjuder, så att du kan leva enkelt och bekvämt. Här ingår även ett garage, en parkeringsplats samt parkeringsmöjligheter för gäster!

Med låga driftskostnader blir detta inte bara ett bekvämt boende utan också en ekonomiskt fördelaktig lösning.

Denna villa är belägen i ett lugnt och trevligt område i Finspång, omgiven av natur och skog. Skolor, förskolor, badplatser, Arena Grosvad och bekvämligheter som matbutiker finns alla inom räckhåll.

Välkommen hem!



Huset omfattas av den kommunala inlösengarantin. För mer information kontakta handläggande fastighetsmäklare, representant för samfälligheten och/eller Finspångs kommun.


Boarea
138 kvm
Driftkostnad
35 454 kr/år
Tomtarea
453 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2023-10-15

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Tegelbruksvägen såldes av oss 2023-10-15. Se alla våra försäljningar i Finspång samt även på Tegelbruksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.