Milgatan 3 / Vidingsjö / Linköping

Trevlig familjevilla i populära Vidingsjö

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea/biarea
99/120 kvm
Driftkostnad
30 702 kr/år
Totalareal
922 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Milgatan såldes av oss 2019-09-27. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Milgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vidingsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här i familjekära Vidingsjö finner du en trivsam villa med trevlig trädgård och ett fantastiskt trädäck i skönt sydvästläge som bjuder in till härliga sommarfester och grillkvällar. Här bor ni på en totalyta om ca 219 kvm fördelat på två plan och vidbyggt garage.
Entréplan med rymlig hall och intilliggande kapprum, öppet kök i härliga färger som ger sommarkänsla året om, badrum, två sovrum, ett stort vardagsrum med plats för soffgrupp och matgrupp.
Praktiskt källarplan med tv-rum, sovrum, hobbyrum, rymliga förvaringsutrymmen, gäst- wc, tvättstuga samt relax med bastu. Huset är försett med fiber, har nyligen dränerats och fått ny elcentral.

I Vidingsjö finns det stora grönområden för promenader och barnlek samt tryggt gångavstånd till förskolor och grundskola. Behändigt cykelavstånd och goda bussförbindelser tar dig smidigt till citykärnan, US, SAAB och Mjärdevi!
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.