Skalbaggestigen 8

Skalbaggestigen 8

Slutpris

2 715 000 kr


Åleryd— Linköping

Skalbaggestigen 8


Slutpris
2 715 000 kr

Åleryd— Linköping

Välplanerat och hemtrevligt radhus med attraktivt läge i populära Åleryd!

På entréplan välkomnas ni av en ljus och trevlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Längre in finner ni ett fräscht och stilfullt kök renoverat med ny och högkvalitativ maskinell utrustning. Intill köket finns en rymlig matsal som med sina stora fönsterpartier och goda ljusinsläpp utgör ett fantastiskt socialt utrymme. Från köket når ni den stora altanen under tak i soligt sydvästläge, perfekt för mysiga grillkvällar med nära och kära. Vidare så erbjuder entréplanet ett helrenoverat duschrum med golvvärme, en wc, ett sovrum som för nuvarande används som kontor samt en praktisk tvättstuga som även innehar extra förvaringsutrymmen.

En trappa upp finner ni ett väl tilltaget vardagsrum med mycket gott ljusflöde tack vare stora fönsterpartier i väst och två bra sovrum där det ena erbjuder garderobsförvaring och det andra en fransk balkong. På det övre planet finns även en andra wc.

Här bor ni i lugna och familjeidylliska Åleryd med närhet till natur, barnomsorg och Ekholmen centrum med dess stora serviceutbud. Här finns mycket fina kommunikationer med både bra cykelvägar och täta bussförbindelser. På en kortare cykeltur når ni SAAB, US och centrala Linköping. Ni bor även med närhet till Tinnerö Eklandskap och dess rekreationsytor samt Vidingsjö motionscenter med dess fina löp- och skidspår. Garage och parkering finns i separat länga.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
103/13 kvm
Driftkostnad
29 116 kr/år
Tomtarea
206 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-11-06

Mäklarhuset Linköping

Denna radhus på Skalbaggestigen såldes av oss 2022-11-06. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Skalbaggestigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.