Johannes Karlsson - mäklare i Linköping

Förtroende, tillgänglighet och målfokus är tre saker som genomsyrar mitt arbete som fastighetsmäklare. Försäljningen av en bostad är en stor affär för många och jag har ett stort inre driv att hjälpa människor. Detta gör det till en självklarhet för mig att se till att göra det lilla extra för att just din bostadsaffär ska bli så trygg och bra som möjligt.

Överträffa förväntningar

Jag lägger stort fokus på ärlighet och ser till att både köpare och säljare är uppdaterade genom hela förmedlingsprocessen. Min ambition i varje bostadsaffär är att överträffa kundens förväntningar så pass att de rekommenderar mig vidare till nära och kära och att de väljer mig igen i en framtida affär.

Jag ser fram emot att höra från just dig!

Varje bostadsaffär är unik varpå jag erbjuder en skräddarsydd tjänst som passar just din situation. Vill du ha en mäklare som är noggrann, flexibel, tillgänglig dygnet runt och som aktivt arbetar för att maximera din försäljning? Tveka inte att höra av dig så bokar vi in ett förutsättningslöst första möte, när det passar dig!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Johannes Karlsson, mäklare i Linköping
Johannes Karlsson

Fastighetsmäklare

Kontor: Linköping
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.