Skogslyckegatan 1B / Johannelund / Linköping

Rymlig trea med vackert läge!

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
71 kvm
Avgift
3 860 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-08-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skogslyckegatan såldes av oss 2020-08-15. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Skogslyckegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Johannelund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På femte våningen högst upp i huset finner du den här välplanerade lägenheten om 71 kvm med inglasad balkong och med en trevlig utsikt över Johannelundsbadet och Stångån. Lägenheten inrymmer bland annat ett större badrum med kaklade väggar, två stycken sovrum, ett stort vardagsrum där fyra fönster ger ett härligt ljusflöde samt ett funktionellt kök med utgång till den härliga inglasade balkongen.
Här bor du i en av Johannelunds trevligaste föreningar som präglas av en unik gemenskap och i området finns närhet till matbutik, apotek, skolor och vårdcentral.
Bra kommunikationer via fina cykelvägar och goda bussförbindelser till och från innerstan.
Varmt välkommen på visning !

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Johannelund

Johannelund ligger i sydöstra Linköping och består till största del av radhus och lägenheter. Johannelund gränsar till Tannefors, Berga, Ekholmen, Vimanshäll och Hejdegården.

Skolor och barnomsorg

I Johannelund finns förskolor, Hagbyskolan 1-6 och högstadieskolan Nya Munken 7-9.

Natur och fritid

Johannelund är ett område som till största del består av flerfamiljshus. Området erbjuder föreningsliv, kolonilotter, ett flertal lekparker och ett mycket trevligt badplatsområde intill Stångån med glasskiosk och volleybollplaner.

Kommunikationer

Från Johannelund tar du dig enkelt in till innerstan med fina cykelleder och goda bussförbindelser.

Affärer och restauranger

I närområdet finns pizzerior och Johannelund centrum med ett stort serviceutbud, till exempel en stor matvarubutik, apotek, bibliotek, vårdcentral och flera mindre butiker.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.