Thorells Gata 12

Thorells Gata 12

Slutpris

2 255 000 kr


Övre Vasastaden— Linköping

Thorells Gata 12


Slutpris
2 255 000 kr

Övre Vasastaden— Linköping

Bo på toppen av Linköping med gränslös utsikt!

Välkommen till Thorells Gata 12!
Här bor du totalt insynsskyddat på 10:e våningen i ett av Linköpings nya landmärken där du från lägenhetens stora balkong i söderläge har gränslös utsikt över stadens skyline och byggnader såsom Domkyrkan och vattentornen. I den här kvadratsmarta lägenheten kan du fokusera på annat i livet än renoveringar och fixa-hemma-projekt. Lägenheten präglas av lyxiga och moderna detaljer såsom ett exklusivt Ballingslöv-kök med integrerad utrustning och ett anslutande öppet allrum med plats för soffhörna och gott om plats för umgänge. I lägenheten finns goda förvaringsmöjligheter i form av generösa skjutdörrsgarderober och ett fullutrustat helkaklat badrum med golvvärme.

I den nya och populära stadsdelen Övre Vasastaden finns en stadsarkitektur med mysiga trädplanteringar, torg och gränder samt nära till livsmedelsaffär, bageri, frisörer och restauranger som erbjuder mat från alla världens hörn. Här bor du även med promenadavstånd till resecentrum och stadskärnan.
Välkommen på visning!


Boarea
53 kvm
Avgift
4 125 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
10 av 15 (Hiss finns)
Såld
2020-06-25

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Thorells Gata såldes av oss 2020-06-25. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Thorells Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.