Luntgatan 10b

Luntgatan 10b

Slutpris

1 200 000 kr


Norr— Norrköping

Luntgatan 10b


Slutpris
1 200 000 kr

Norr— Norrköping

Tvåa med lummig innegård på Luntgatan!

Välkommen till Luntgatan 10B i Norrköping – en möjlighet att skapa ditt drömhem. Denna 2-rumslägenhet med kök erbjuder 70,5 kvadratmeter att forma efter dina egna önskemål.

Lägenheten har en äldre charm som ger en unik atmosfär och med en renovering kan du skapa ett modernt och personligt utrymme som passar just dig. Här har du möjligheten att förverkliga din vision och skapa det perfekta hemmet.

Trots att lägenheten behöver renoveras har den en fantastisk fördel – en privat uteplats. Här kan du njuta av soliga dagar eller koppla av under stjärnklara nätter. Uteplatsen blir en egen oas där du kan njuta av utomhuslivet precis utanför dörren.

Luntgatan 10B tillhör Riksbyggen Norrköpingshus nr 28, en välskött bostadsförening med flera förmåner. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, tv, bredband och den fasta elavgiften, vilket ger en bekymmersfri boendekostnad.

Lägenheten är strategiskt belägen med närhet till restauranger, kommunikationer och citypulsen. Du har allt du behöver inom bekvämt avstånd och kan ta del av Norrköpings rika utbud av shopping, kultur och nöjen.

Sammanfattningsvis erbjuder Luntgatan 10B en spännande möjlighet att skapa ditt drömhem. Med en renovering kan du förvandla den äldre charmen till en modern och personlig boendemiljö. Fördelarna med en privat uteplats och en välskött bostadsförening gör detta till ett attraktivt alternativ.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Vi ser fram emot att visa dig potentialen i Luntgatan 10B!


Boarea
70.5 kvm
Avgift
4 386 kr/mån
Rum
2 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2023-06-19

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Luntgatan såldes av oss 2023-06-19. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Luntgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.