Stockholmsvägen 5 A, Vån 4

Stockholmsvägen 5 A, Vån 4

Slutpris

1 625 000 kr


Centralt/Norr— Norrköping

Stockholmsvägen 5 A, Vån 4


Slutpris
1 625 000 kr

Centralt/Norr— Norrköping

Välkommen till Stockholmsvägen 5A - en fantastisk bostadsrätt med låg avgift!

Välkommen till Stockholmsvägen 5A i Norrköping - en fantastisk bostadsrätt som kombinerar tidlös charm med modern komfort. Med sina 53 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en perfekt balans mellan yta och funktion, och är den perfekta platsen att kalla hem. Denna bostad har även bevarat charmiga detaljer från husets ursprungliga uppbyggnad år 1931. Dessa detaljer ger en unik karaktär och sätter en historisk prägel på bostaden.

Det första som möter dig när du kliver in i denna bostad är det vackra fiskbensparkettgolvet, som ger rummen en omedelbar känsla av elegans och stil. I övriga delar av bostaden finns ett vackert trägolv som ger en varm och inbjudande atmosfär som genomsyrar varje hörn.

Det rymliga vardagsrummet är perfekt för att umgås och koppla av. Här finns gott om plats för både en stor soffgrupp och ett matbord, vilket gör det till en idealisk plats att bjuda in vänner och familj för trevliga middagar eller avkopplande kvällar.

Sovrummet ligger mot innergården och erbjuder en lugn och fridfull miljö för en god natts sömn. Här kan du dra dig tillbaka och koppla av efter en lång dag, med gott om plats för en bekväm säng och förvaringsmöjligheter. Här finns även en praktisk tvättmaskin för din bekvämlighet.

Badrummet är helkaklat och fräscht, vilket ger en modern touch till bostaden.

En annan härlig tillgång till denna bostad är balkongen med morgonsol. Här kan du njuta av en kopp kaffe på morgonen och låta solens strålar lysa upp din dag. Balkongen blir en förlängning av ditt vardagsrum och ger möjlighet till frisk luft och avkoppling utomhus.

Till denna bostad följer också stora och rymliga förråd, ett vindsförråd samt två källarförråd.

Föreningen Brf Jägaren är en välskött förening med god ekonomi. I den låga avgiften om 2 355 kr ingår värme, vatten samt bredband 100/100 och digital-TV kanalpaket Bas via Telenor. Föreningen har en låg belåning om 2 089 kr/kvm.

Välkommen hem!


Boarea
53 kvm
Avgift
2 355 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-08-10

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Stockholmsvägen såldes av oss 2023-08-10. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Stockholmsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.