Blockstensgatan 3

Blockstensgatan 3

Slutpris

1 550 000 kr


Vilbergen— Norrköping

Blockstensgatan 3


Slutpris
1 550 000 kr

Vilbergen— Norrköping

Smart planerad 3,5:a på bottenplan!

Varmt välkommen till Blockstensgatan 3!

Belägen på bottenplan, presenteras denna bostad ett ljust kök och en smart planlösning med 2,5-3 sovrum. Vardagsrummet är luftigt med delvis öppen planlösning mot köket, som är praktiskt planerat och erbjuder gott om förvaring i dess skåp och luckor. Badrummet är helkaklat och inkluderar bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare - allt för en bekväm vardag! Via det större sovrummet når ni balkongen som erbjuder bästa solläget med sol hela dagen.

Föreningen är stabil och har en god ekonomi. Månadsavgiften på 5 348 kr täcker kostnaderna för TV, bredband, värme, vatten och fast elkostnad. Boendet här ger närhet till naturen, bekväma butiker såsom ICA, apotek, vårdcentral, restauranger med mera samt goda kommunikationer.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
86.5 kvm
Avgift
5 348 kr/mån
Rum
3,5 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-18

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Blockstensgatan såldes av oss 2024-02-18. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Blockstensgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.