Garvaregatan 31

Garvaregatan 31

Slutpris

3 050 000 kr


Centralt— Norrköping

Garvaregatan 31


Slutpris
3 050 000 kr

Centralt— Norrköping

Stor 4:a på markplan med två uteplatser och utsikt över Motala ström!

Med attraktiv adress finner ni denna unika lägenhet. Här bor ni centralt med gångavstånd till resecentrum, Motala ström samt det bästa från stadens nöjesliv.

Lägenheten är nyproducerad år 2015 och är i genomgående gott skick. Här bor ni på 99 välplanerade kvm och har tillgång till två tillhörande uteplatser med vacker utsikt över strömmen.

Bostaden rymmer ett vardagsrum, ett kök, ett duschrum och en gästtoalett samt tre sovrum.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med generös takhöjd och stora fönsterpartier som vetter mot Motala ström och ger bostaden rikligt med dagsljus från flera olika väderstreck. Från denna yta når ni de två olika uteplatserna där ni kan avnjuta middagar, slappa en stund i solen eller kanske sköta om era planteringar!

Vidare ryms här tre sovrum i olika storlek med gott om förvaringsmöjligheter då samtliga sovrum har egen klädkammare, ett helkaklat duschrum och en helkaklad gästtoalett.

Stor och stabil bostadsrättsförening där nästan allt ingår i månadsavgiften (Värme, Vatten, Tv, Bredband och den fasta nätavgiften för el) Närhet till parkeringsplatser både i garage och utomhus, till dessa är det separat kö.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!


Boarea
99 kvm
Avgift
6 944 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 12 (Hiss finns)
Såld
2021-10-28

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Garvaregatan såldes av oss 2021-10-28. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Garvaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.