Hagebygatan 51

Hagebygatan 51

Slutpris

2 025 000 kr


Söder— Norrköping

Hagebygatan 51


Slutpris
2 025 000 kr

Söder— Norrköping

Ljus och rymlig 3:a i populära Brf HSB Sörgården

Välkommen till denna rymliga 3:a om hela 83kvm, med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna i tre väderstreck och med balkong i bra solläge.
Luftigt vardagsrum, gemytligt kök och ljusa ytskikt bidrar till en hemtrevlig atmosfär. Vidare erbjuds två sovrum, duschrum, separat gästtoalett och en hall med goda förvaringsmöjligheter.
Här bor du bra och bekvämt i ett lugnt men centralt läge, med tvättmaskin och torktumlare i lägenheten för en praktisk och enkel vardag.

Denna HSB förening har god ekonomi tack vare sin låga belåning där värme, vatten, bostadsrättstillägg, den fasta elnätsavgiften, kabel-tv (grundutbud), bredband 100-150 Mbit/s och telefoni via tele 2 ingår i avgiften. Föreningen erbjuder även ett nybyggt och fullutrustat gym, bastu, lokal samt flera lummiga uteplatser och odlingsmöjlighet precis utanför dörren.

Välkommen hem!


Boarea
83 kvm
Avgift
4 909 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-06-09

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Hagebygatan såldes av oss 2023-06-09. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Hagebygatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.