Nygatan 15

Nygatan 15

Slutpris

2 370 000 kr


Norrköping

Nygatan 15


Slutpris
2 370 000 kr

Norrköping

Nygatan 15 - En sällsynt chans!

Välkomna till Nygatan 15 och denna tvårummare på markplan! Här bor ni med ett av stadens bästa lägen där omgivningen andas 1920-tal. 1922 byggdes dessa hus som då var Telegrafstyrelsens arbetarbostäder. 1989 tog HSB över och byggde om denna radhuslänga som då var tre familjehus till sex stycken lägenheter. Nygatan 15 är den i längan med egen entré både på fram- och baksidan.

Väl inne i lägenheten möts ni av fina ljusinsläpp, två stora rum i fil och flertalet charmiga detaljer i tidstypisk anda såsom dubbeldörrar och höga fönster. Dom 81,5 kvm är fördelade över ett rymligt kök med utgång till föreningens fina innergård, ett stort sovrum, ett vardagsrum, en hall samt ett duschrum. Lägenheten målades om år 2019 i linoljeemulsion. Färgsättningen är framtagen med inspiration av 1920-talets inredningsstil. Kulörerna har tagits ur tapetprover från den tiden.

Välkomnande framsida med möjlighet att duka upp kaffebord och avnjuta kaffet i härlig morgonsol. Lummig innergård med grillmöjligheter och plats för härliga middagar under sommarmånaderna.

Här bor ni i en grönskande miljö en kort promenad från citykärnan och trevliga gångstråk runt Motala ström. Närhet till flertalet restauranger och livsmedelsbutiker.

Till bostaden hör ett vindsförråd och ett källarförråd. I föreningen finns relaxavdelning med bastu och en föreningslokal med pentry.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!


Boarea
81.5 kvm
Avgift
5 828 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-11-20

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Nygatan såldes av oss 2021-11-20. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Nygatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.