Örtugsgatan 22 / Kättsätter / Norrköping

Välplanerat hus med familjevänligt och attraktivt läge - Kättsätter!

Slutpris
4 300 000 kr
Boarea/biarea
133/80 kvm
Driftkostnad
44 000 kr/år
Tomtarea
642 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2019-11-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Örtugsgatan såldes av oss 2019-11-25. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Örtugsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kättsätter är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Detta yteffektiva hus bjuder bland annat på fräscha ytskikt, bra planlösning och goda samvaro ytor. Huset är totalt 213 m² stort som är fördelat på 6 rum och kök varav 3 sovrum. I källaren finns en härlig relaxavdelning. Här bor du familjevänligt och attraktivt vid återvändsgata med skyddad baksida mot skogsdunge. Plan och lättskött trädgårdstomt om 642 m² med stort och härligt soldäck med utespa, lusthus och pergola. Husets stora, insynsskyddade och mysiga soldäck, som nås via köket, passar utmärkt för såväl lek som umgänge. Här har du dessutom gott med plats för dina bilar med dubbel carport samt garage för en bil.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Kättsätters hjärta. Kättsätterleden ligger inom gångavstånd och Vilbergen centrum finns en cykeltur bort. Dessutom har man Vrinnevisjukhuset en kort bilresa från bostaden.

Varmt välkommen till Örtugsgatan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.