Östra Rydsvägen 15

Östra Rydsvägen 15

Slutpris

3 810 000 kr


Västra Husby— Norrköping— Söderköping

Östra Rydsvägen 15


Slutpris
3 810 000 kr

Västra Husby— Norrköping— Söderköping

Villa med Pool i familjevänligt område!

Välkommen till Östra Rydsvägen 15!

Drömmer du om att flytta ut till lugnet utanför stan men ändå ha nära till allt. Då har du kommit rätt! Med endast ca 15 minuter in till Söderköping och ca 20 minuter in till centrala Norrköping så är det inte långt till något.

På denna 1200 kvm stora tomten finner ni detta väl underhållna hus om 98 + 68 kvm med tillhörande soldäck med pool och uteplatser samt gräsmatta för lek, här finns det många platser att trivas på i trädgården för både stora och små. Huset har under de senaste åren genomgått stora renoveringar så som ny dränering, nytt tak, nya fönster, ny träfasad, nytt badrum samt installation av både bergvärme och fiber.

Invändigt möts man av ett socialt entréplan med ett fint kök med härliga ljusinsläpp, allrum med utgång till ett stort trädäck som bjuder på sol från morgon till eftermiddag, vardagsrum med utgång till det inglasade uterummet som man kan sitta och njuta i tidig vår och sen sommar. På övervåningen har ni två rymliga sovrum samt ett stort badrum. I källarvåningen hittar ni ett sovrum med plats för dubbelsäng samt förvaring i två klädkammare, badrum med både dusch och badkar samt en stor tvättstuga med en bastu.

I Västra Husby bor man med närhet till förskola/skola, idrottsanläggning, stall, golfanläggning, samt skog och badsjöar.

Välkommen att anmäla ert intresse!


Boarea/biarea
98/68 kvm
Driftkostnad
30 317 kr/år
Tomtarea
1 200 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-08-19

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Östra Rydsvägen såldes av oss 2021-08-19. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Östra Rydsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.