Rambogatan 192

Rambogatan 192

Slutpris

2 295 000 kr


Rambodal— Norrköping

Rambogatan 192


Slutpris
2 295 000 kr

Rambodal— Norrköping

Familjevänligt radhus på hörntomt i populära Rambodal!

Varmt välkommen till detta fina radhus med lugnt läge i Rambodal ca 10 minuter från Citykärnan. Här bor ni med närhet till alla bekvämligheter ni kan önska så som skolor, livsmedelsbutiker, fina promenadstråk och lekplatser.

Radhuset är om två plan och har en balkong vid master bedroom, en välkomnande framsida med en altan och smidig förvaring i förråd, samt en insynsskyddad baksida med ett stort altandäck där ni får plats med både matgrupp och lounge möbel. Här finns även ett härligt spabad att nyttja. Altanen och spabad är från år 2021.

Entréplan rymmer sociala ytor med ett stort vardagsrum där ni har ett generöst ljusinsläpp genom dom stora fönstren. Här finns även ett ljust och fint kök renoverat år 2018 med plats för matbord. Köket är utrustat med rostfria vitvaror och en inbyggd diskmaskin. Tvättstugan ligger smidigt intill köket och hallen erbjuder gott om förvaring. Entréplan rymmer även ett duschrum med moderna möbler.

En trappa upp hittar ni de tre sovrummen och ett rymligt badrum. Förvaring finns i den stora klädkammaren.

Stor och stabil förening med lekplatser och välskötta grönområden. Föreningen har även ett välutrustat gym för en kostnad om 100kr per månad för hushållet, bastu och relax, m.m.


Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.


Boarea
118.5 kvm
Avgift
7 208 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-09-22

Mäklarhuset Norrköping

Denna radhus på Rambogatan såldes av oss 2022-09-22. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Rambogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.