Reenstiernagatan 20 / Eneby / Norrköping

Kanonfin 2:a med härlig inglasad balkong i trevligt område - Eneby!

Slutpris
1 415 000 kr
Boarea
59.5 kvm
Avgift
3 548 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Reenstiernagatan såldes av oss 2020-06-17. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Reenstiernagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eneby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I populära Eneby finns nu möjligheten att förvärva denna trevliga 2:a om 59,5 m² med inglasad balkong. Nyrenoverat modernt kök med plats för matbord. Lugn och trivsam innergård med plats för lek och umgänge. Välskött förening med god ekonomi och bekvämligheter så som ett gemensamt gym, relax, samlingslokal och övernattningslägenhet. Här bor du i ett lugnt område med närhet till mataffärer, apotek, blomsteraffärer, restauranger samt härliga grönområden. Bra kommunikationer med både buss och spårvagn finns precis i närheten. Flera förskolor och skolor i närområdet. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.