Reenstiernagatan 16

Reenstiernagatan 16

Slutpris

1 325 000 kr


Norrköping

Reenstiernagatan 16


Slutpris
1 325 000 kr

Norrköping

2 rum och kök med inglasad balkong

Välkommen till denna trevliga 2rok i populära Eneby. Här möts ni av en smart planerad lägenhet, med ljust renoverat kök. Luftigt allrum med goda sällskapsytor, ett sovrum med goda förvaringsmöjligheter, ett badrum med både torktumlare och tvättmaskin. Från köket når ni även bostadens inglasade balkong. Här är det bara att flytta in och trivas!

Brf Sandstugan är en välskött bostadsrättsförening som grundades i början av 60-talet. Föreningen har genom åren genomfört renoveringar som inkluderar stambyte, ombyggnad av tak, fönster och balkonger. Dessutom har föreningen installerat solceller och utfört målningsarbeten i trapphusen.

Föreningen erbjuder sina medlemmar tillgång till ett spa som renoverades under 2021. Detta område inkluderar en bubbelpool, ett gym, solarium och en bastu som medlemmarna kan använda till en kostnad av endast 200 kr per månad.
På föreningens område finns även praktiska faciliteter som miljöhus, en lekplats i innergården, flera tvättstugor, garage och parkeringsmöjligheter (med separat kösystem). Dessutom erbjuder föreningen två övernattningsrum för medlemmarna.

Reenstiernagatan 16 är belägen en kort promenad från Eneby Centrum med mataffär, konditori, bibliotek och skönhetssalong. På gatan finns fri parkering och i närheten finns även spårvagn och busshållplats.

Välkommen hem!


Boarea
59.5 kvm
Avgift
3 859 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-09-28

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Reenstiernagatan såldes av oss 2023-09-28. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Reenstiernagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.