Skepparegatan 38 / Centralt / Norrköping

Fräsch 1:a med låg avgift och centralt läge!

Slutpris
830 000 kr
Boarea
27 kvm
Avgift
1 441 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-09-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skepparegatan såldes av oss 2020-09-22. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Skepparegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kvadratsmart lägenhet med kokvrå och fransk balkong på våning 6 av 7 (hiss finns). Citynära läge med bekväma avstånd till allt man kan önska. Välskött privat förening med god ekonomi och låg månadsavgift. Perfekt som studentlya alternativt övernattningslägenhet.

Omgivningen andas småstad och kärnan i Norrköping består av en klassisk huvudgata med butiker och olika typer av service. Här finns bland annat förskola, restauranger, bra kommunikationer och butiker.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.