Slåttergatan 38C

Slåttergatan 38C

Slutpris

3 900 000 kr


Eneby— Norrköping

Slåttergatan 38C


Slutpris
3 900 000 kr

Eneby— Norrköping

Radhus i gott skick i populära Eneby!

Varmt välkommen till Slåttergatan 38C och detta välvårdade radhus om 2 plan + källare.

Här bor ni i populära Eneby med närhet till såväl naturområden, citykärnan och bekvämligheter såsom skolor, förskolor, livsmedelsbutiker och kommunikationer.

Radhuset är genomgående i bra skick på både in och utsidan. Taket lades om 2018, vinden tilläggsisolerades 2013, luftvärmepump installerades 2018, och ytskikt är löpande förbättrade genom åren. Välplanerade ytor med möjligheter att göra justeringar efter eget tycke och smak.

Entréplan rymmer idag de sociala ytorna med bland annat ett stort och luftigt vardagsrum med plats för både soffgrupp och middagsbord, ett arbetsvänligt kök med alla bekvämligheter du kan önska. Från båda dessa ytor når ni den insynsskyddade baksidan där ni kan avnjuta eftermiddagssolen eller duka upp för middagar med familj eller vänner! Vidare finns här en gästtoalett och en rymlig klädkammare.

En trappa upp finns 3 mysiga sovrum varav master bedroom har en anslutande balkong och gott om förvaringsutrymme i garderoberna. Ett allrum med plats för soffa och tv, detta utrymme går att bygga om till ett 4e sovrum, ett helkaklat badrum samt en klädkammare.

Källarplan rymmer en gillestuga, ett hobbyrum, en verkstad, en arbetsvänlig tvättstuga, bastu och dusch, samt verkstad och matkällare.

Familjevänligt område strax utanför Norrköping city. Här bor ni ett stenkast från närmsta skola!

Fastigheten är ansluten till fiber!

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.


Boarea/biarea
116/57 kvm
Driftkostnad
38 362 kr/år
Tomtarea
183 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2022-05-09

Mäklarhuset Norrköping

Denna radhus på Slåttergatan såldes av oss 2022-05-09. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Slåttergatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.