Slåttergatan 2

Slåttergatan 2

Slutpris

4 495 000 kr


Karlshov— Norrköping

Slåttergatan 2


Slutpris
4 495 000 kr

Karlshov— Norrköping

Villa i omtyckta Karlshov

Äntligen ges möjligheten att förvärva en villa med hörntomt i omtyckta Karlshov. Ett välplanerat hem som passar såväl den stora familjen som er som vill ha ytor att växa i. Invändigt finns 3 sovrum, kök,
vacker matsal och vardagsrum med eldstad. Från vardagsrummet nås altanen och utgång till trädgård med spabad och charmiga bodar med bra förvaringsutrymmen. Utanför dörren har ni gångavstånd till Eneby Centrum med matbutiker, apotek, restaurang och konditori. Ni har nära till flera skolor, förskolor och goda kommunikationer till Norrköpings city med både 2:an och 3:ans spårvagnslinje. Här har ni också 15 minuters promenad till Ingelstashopping med allt vad de har att erbjuda. Varför inte passa på att ta vägen genom vackra Hallbergaskogen när du ändå ska dit?
Varmt välkommen med din intresseanmälan!


Boarea/biarea
135/28 kvm
Driftkostnad
44 026 kr/år
Tomtarea
771 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-04-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.