Vilbergsgatan 235 / Vilbergen / Norrköping

Rymlig 2:a med inglasad balkong i Vilbergen!

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
3 365 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vilbergsgatan såldes av oss 2020-01-22. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Vilbergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vilbergen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I omtyckta Vilbergen finns nu en rymlig välplanerad 2:a med stor inglasad balkong i sydvästläge. Innanför den nya säkerhetsdörren finns 64 väldisponerade kvadratmeter fördelade på sovrum med klädkammare, kök, vardagsrum och duschrum. I anslutning till vardagsrummet finns även en rymlig inglasad balkong med fint solläge. Stabil HSB-förening med bra ekonomi. Under året kommer även nya fönster och balkongdörr installeras. I den låga avgiften ingår värme, vatten, el, kabel-TV och internet samt fri tillgång till parkeringsplatser. Inom föreningen finns även ett fräscht spa samt gym. Promenadavstånd till Vilbergen centrum med bland annat affär, apotek och pizzeria. Busshållplats finns ett stenkast från lägenheten som snabbt tar dig till Norrköping city m.m.

Möjlighet till snabbt tillträde för den som önskar. Välkomna att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.