Gistesum Dalsveden 1

Gistesum Dalsveden 1

Slutpris

1 360 000 kr


Ringarum— Valdemarsvik

Gistesum Dalsveden 1


Slutpris
1 360 000 kr

Ringarum— Valdemarsvik

Torp med mycket charm och karaktär!

Varmt välkommen till detta charmiga torp beläget i vacker natur och skog utanför Ringarum!

Här välkomnas ni av ett torp med mycket historia och karaktär som erbjuder vackra originaldetaljer i form av fina snickerier, trägolv och kakelugnar på båda planen.

Torpet bjuder in dig på entréplan där kök och rymligt vardagsrum finns. Vardagsrummet med plats för både en soffgrupp samt mindre matgrupp går i ljusa toner och färger. Här finns också en vacker kakelugn samt utgång till torpets altandäck och grönskande trädgård. Köket har, som torpet i sig, charmiga originaldetaljer i form av en gammal vedspis samt trägolv och är inrett med vad som behövs för att tillaga en fantastisk måltid!

Det övre planet erbjuder ett gemytligt sovrum samt ett duschrum med toppmatad tvättmaskin. Torpet är också tilläggsisolerat vilket innebär att huset kan nyttjas året runt!

Torpet har en stor tomt om 2 650 kvm med fina fruktträd och planteringar och ger den med gröna fingrar möjligheten att leva ut sin odlingsdröm. Endast ca 1 km från torpet finns också badmöjligheter i sjön Yxningen.

Välkommen hem!


Boarea
65 kvm
Driftkostnad
14 818 kr/år
Tomtarea
2 650 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2021-09-17

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Gistesum Dalsveden såldes av oss 2021-09-17. Se alla våra försäljningar i Ringarum samt även på Gistesum Dalsveden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.