Enbackevägen 4

Enbackevägen 4

Slutpris

3 575 000 kr


Skärblacka— Norrköping

Enbackevägen 4


Slutpris
3 575 000 kr

Skärblacka— Norrköping

Soutterängvilla i privat och lugnt läge i Alhagen!

Varmt välkommen till denna trevliga soutterängvilla om 155 + 31 kvm, fördelat på stora ytor i två plan på Enbackevägen 4. Huset erbjuder 5 rum och kök, fördelat på totalt 186 kvm. Här finns mycket sociala ytor för hela familjen och för sociala tillställningar.

Tomten om 1 290 kvm erbjuder mycket gröna ytor på framsidan av huset samt en privat och insynsskyddad trädgård på baksidan med stor altan med bubbelpool.

Enbackevägen 4 ligger i barn- och familjevänligt område i Alhagen och med närhet till Skärblacka där det finns förskolor och grundskola, vårdcentral, simhall, ishall, matbutiker, pizzerior och restauranger samt ett rikt friluftsliv för hela familjen. Fina förbindelser till Norrköping med buss och pendeln i Kimstad och endast 15 minuters bilfärd in till Norrköping.

Varmt välkommen!


Boarea/biarea
155/31 kvm
Driftkostnad
36 228 kr/år
Tomtarea
1 290 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-12-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.