Vånga Tallberga

Vånga Tallberga

Slutpris

3 800 000 kr


Vånga— Skärblacka— Norrköping

Vånga Tallberga


Slutpris
3 800 000 kr

Vånga— Skärblacka— Norrköping

Totalrenoverat och charmigt hus från 1920-talet!

Varmt välkommen till denna totalrenoverade 20-talspärla i lugna och sköna Vånga!

Huset som är 138 + 10 kvm, fördelat på 5 rum och kök, har genomgått varsam renovering i varje rum och del de senaste åren som gör att huset är i dess bästa skick! Villan är byggd 1929 och erbjuder därför charmiga och tidstypiska detaljer och mycket karaktär.

På nedre plan finns husets alla sociala rum: fräscht kök med skafferi och bra förvaringsutrymmen, stort matsalsrum med öppen spis och utgång till altan samt vardagsrummet som ligger i fil. Här finns även det stora duschrummet och tvättstugan. På övre plan finns husets alla privata rum: tre gemytliga sovrum och ett modernt duschrum.

På den stora tomten finns inte bara en fin trädgård utan också en stor altan med utsikt över de grönskande ängarna. På tomten har det precis byggts ett dubbelgarage med plats för två bilar och mycket förvaring.

I Vånga finns det vacker miljö och natur och närhet till fina badsjöar. Här finns också grundskola från årskurs 1-6 samt förskolor. I Skärblacka, ca 5-10 minuter från Vånga, finns högstadieskola, affärer, vårdcentral, pizzerior och gym med mera.

Välkommen hem!


Boarea/biarea
138/10 kvm
Driftkostnad
26 290 kr/år
Tomtarea
957 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-11-04

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Vånga Tallberga såldes av oss 2021-11-04. Se alla våra försäljningar i Skärblacka samt även på Vånga Tallberga.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.