Vipvägen 11

Vipvägen 11

Slutpris

2 142 500 kr


Kullerstad— Skärblacka— Norrköping

Vipvägen 11


Slutpris
2 142 500 kr

Kullerstad— Skärblacka— Norrköping

Möjligheternas hus på Vipvägen 11!

Varmt välkomna till ett lugnt och familjevänligt område i omtyckta Skärblacka. Här erbjuds ni en enplansvilla med garage samt källare om totalt 106 + 139 kvm.

På entréplan möts ni av ett stort och arbetsvänligt kök, ett luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor med utgång till bostadens trädgård. Utöver detta så finns 3 sovrum med god förvaring, en gästtoalett samt ett duschrum.

På nedre plan möts ni av en stor gillestuga med öppen braskamin, ett duschrum med bastu samt tvättstuga. Här finner ni även möjlighet till extra sovrum, förråd eller hobbyrum. Bostadens garage nås även ifrån nedre plan.

Utanför bostadens väggar finner ni en plan och lättskött trädgård som bjuder in till spring och lek.

I Skärblacka finns det tre förskolor, två skolor, mataffär, frisör, idrottshall, sim och ishall, och ett café. I Skärblacka bor man även med ett bekvämt pendlingsavstånd till både Norrköping, Finspång och Linköping samt goda kommunikationer via buss eller tågstation i Kimstad.

Denna fastighet säljs med friskrivningsklausul, vilket innebär att köparen godtar fastighetens skick och avstår härmed med bindande verkan från alla anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten.

Välkommen hem!


Boarea/biarea
106/139 kvm
Driftkostnad
45 723 kr/år
Tomtarea
817 kvm
Rum
4 rum (3-6 sovrum)
Såld
2023-05-07

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Vipvägen såldes av oss 2023-05-07. Se alla våra försäljningar i Skärblacka samt även på Vipvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.