Bielkegatan 11 B / Centrum / Söderköping

Trivsam, välplanerad och ljus tvårummare med balkong

Slutpris
1 000 000 kr
Boarea
52.5 kvm
Avgift
2 915 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på bielkegatan såldes av oss 2019-06-18. Se alla våra försäljningar i Söderköping samt även på bielkegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Bielkegatan 11 B hittar du detta tvårumsboende – en trivsam, välplanerad och ljus lägenhet med fönster i flera väderstreck.

Här är du del av en välskött förening med god ekonomi och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. I avgiften om 2915 kronor ingår vatten och värme. Dessutom erbjuds du tillgång till tvättstuga, övernattningslägenhet, cykelrum, grillplats, soprum och en trevlig och välskött innergård.

I hjärtat av Centrum bor du centralt med närhet till bland annat matbutiker, restauranger och kommunikationer. Hagatorget ligger runt hörnet, Göta Kanal en kortare promenad bort och Strövområden når du enkelt på cykel eller via kollektivtrafik. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.