Kornellstigen 18 / Svärtinge skogsbacke / Svärtinge / Norrköping / Nyproduktion

Nyproduktion med totalentreprenad - Svärtinge skogsbacke!

Boarea
188 kvm
Tomtarea
819 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-03-03
Bostaden är såld!

Denna villa på kornellstigen såldes av oss 2020-03-03. Se alla våra försäljningar i Svärtinge samt även på kornellstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svärtinge skogsbacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tvåplansvilla om 188 kvm kommer att uppföras utav väletablerade JK-hus med toppläge på Svärtinge skogsbacke. 6 rok varav 4 sovrum. Isolerat garage, takterass samt altan (tillval) i söderläge med strålande utsikt över Glan. Vattenburen värme på båda plan. För mer information se bifogade dokument längre ner under dokument & länkar. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.