Mellanvägen 30 / Svärtinge / Norrköping

Välkommen till populära Svärtinge!

Slutpris
3 145 000 kr
Boarea
145 kvm
Driftkostnad
39 466 kr/år
Tomtarea
2 431 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-24
Bostaden är såld!

Denna villa på mellanvägen såldes av oss 2020-05-24. Se alla våra försäljningar i Svärtinge samt även på mellanvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svärtinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du möjlighet att bli ny ägare till denna villa om 145 kvm med en tomt om 2 431 kvm belägen i populära Svärtinge! Huset ligger högt upp på tomten vilket gör att du från den stora altanen har utsikt över Glan. Inomhus har du duschrum på vardera plan, bra med rum samt en mysig braskamin som kan nyttjas flitigt den kallare delen av året. Stora fönsterpartier vilket ger er mycket ljusinsläpp. En del av huset byggdes till 2008, vilket gör att många renoveringar är från då.

På tomten har du både gräsmatta och berg. På tomten så finns det 2 äppelträd, körsbärsträd samt vindruvsbuskar. Om du klättrar upp på berget har du flera utsiktsplatser över Glan.

Välkommen att anmäla dig till visningen på vår hemsida eller till ansvarig mäklare på 0738185468.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.