Stora Tollstad Bergsgården 1

Stora Tollstad Bergsgården 1

Slutpris

5 500 000 kr


Vikingstad— Linköping

Stora Tollstad Bergsgården 1


Slutpris
5 500 000 kr

Vikingstad— Linköping

Stor villa från 2006 på landet nära stan.

Ett attraktivt och stort boende med lantligt och vackert läge på bekvämt nära avstånd till stan. Stor härlig tomt, 2.709 kvm, till största delen fria gräsytor som gränsar till vacker natur. Byggår 2006, ny bergvärme 2016, fiber via Utsikt. Totalyta ca 290 kvm. Huset har en karaktäristisk utformning där två gavelställda huskroppar byggda i 1 1/2 plan sammanbinds med en tredje byggd i 1 plan. De två övervåningarna har separata trappor och skapar egna privata sfärer medan de stora öppna ytorna för gemenskap fördelas på bottenvåningen. Stort lantkök med köksö, tre helkaklade wc/dusch/bad varav det ena med stort massagebadkar och bastu, vardagsrum med braskamin och utgång till trädgård/uteplats, flera allrum och upp till åtta sovrum. Kommunalt vatten och avlopp. Det tidigare dubbelgaraget i ena huskroppen kan återställas.


Boarea/biarea
232/60 kvm
Rum
12 rum (8 sovrum)

Mäklarhuset Linköping

Denna villa på Stora Tollstad Bergsgården såldes av oss 2022-04-29. Se alla våra försäljningar i Vikingstad samt även på Stora Tollstad Bergsgården.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.