Sök Meny
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Åhus / Åhus - Äspet
Videvägen 38
Pris: Kalkyl 3 995 000 kr
Boarea: 67 kvm
Driftkostnad: 18 639 kr/år
Tomtarea: 1492 kvm
Rum: 3 rum, varav 2 sovrum

Åhus - Åhus - Äspet / Videvägen 38

På högt, insynsskyddat och vackert läge gränsande mot allmänning och endast ett par hundra meter från havet finner man denna trevliga fastighet. Här ges ett unikt och fantastiskt tillfälle att skapa sitt drömboende för fritids- eller permanentbruk. Vi bjuds på ett trevligt fritidshus som innehåller två sovrum, allrum med braskamin, kök och badrum. Uteplats under tak samt stort altandäck med sol hela dagen. Gäststuga och redskapsbod/vedbod finns också på tomten. Varmt välkommen på visning!

Med ett högt härligt och skyddat läge ligger Videvägen 38!
Med ett högt härligt och skyddat läge ligger Videvägen 38!
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.