Jonstorpsvägen 404

Jonstorpsvägen 404

Slutpris

5 000 000 kr


Allerum— Helsingborg

Jonstorpsvägen 404


Slutpris
5 000 000 kr

Allerum— Helsingborg

Totalrenoverat hus på magiskt läge med stor altan i fritt läge!

Nu har vi det stora nöjet att presentera detta totalrenoverade hus på Jonstorpsvägen 404 i Allerum!

Under de senaste åren så har huset totalrenoverats och ingenting har lämnats åt slumpen utan allt är planerat med fina materialval. Man parkerar smidigt bilen på framsidan av huset och stiger in i en rymlig hall med gott om utrymme för att hänga av sig ytterkläderna och ställa skorna. Sedan kommer man till en fantastisk matplats som ligger med fönster i tre väderstreck och där man har utrymme för ett rejält matbord. I anslutning till matplatsen har vi sedan köket som är stilfullt renoverat och har öppen planlösning till det stora vardagsrummet. De stora skjutbara fönsterpartierna ger även ett härligt ljusinsläpp i köket. Köket är utrustat med inbyggd ugn, stor kyl och frys, spishäll, takfläkt, vask samt diskmaskin och har en gedigen bänkskiva i betong. Intill köket finns ytterligare ett rum som kan användas både som ett litet matrum eller som kontor. Vardagsrummet är rymligt och här finns ett fint fiskbensparkettgolv. Fönsterpartiet ut mot träaltanen är skjutbart och ger en trevlig kontakt mellan huset och träaltanen. Entréplanet erbjuder även en tvättstuga, två exklusiva badrum samt ett stort sovrum. På ovanvåningen finner vi sedan en hall och de andra tre sovrummen.

Utemiljön är närmast helt magisk. En stor träaltan sträcker sig från huvudentrén runt husets ena gavel. Här kan man sitta och njuta av den fantastiska omgivningen och närmast tomten är en stor hästhage. Föreställ er att sitta på träaltanen en morgon med morgonkaffet och bara låta lugnet sjunka in.

Huset ligger på cykel-/promenadavstånd till den populära golfbanan Allerum GK som både har pay & play bana, Driving Range, träningsområde och två populära långbanor. Allerums Golfklubb är en av nordvästra Skånes större golfanläggningar. Här finns möjlighet att både spela och träna golf - även utan Grönt Kort eller Golf-ID.

I Allerum ligger Allerums skola samt förskola. Allerums skola har cirka 170 elever fördelade på tre arbetslag: F-2, 3-4 samt 5-6. Närmsta busshållplats som smidigt tar dig in till stan ligger bara cirka 200 meter från huset.

Missa inte denna otroliga möjlighet!


Boarea/biarea
160/20 kvm
Driftkostnad
30 450 kr/år
Tomtarea
1 166 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2021-10-10

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Jonstorpsvägen såldes av oss 2021-10-10. Se alla våra försäljningar i Allerum samt även på Jonstorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.