Hagalundsvägen 79-1 / Anderslöv / Trelleborg

Charmigt och fantastiskt hemtrevligt på vackert läge

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea/biarea
ca 89/16,8 kvm
Driftkostnad
26 273 kr/år
Tomtarea
620 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-12
Bostaden är såld!

Denna villa på hagalundsvägen såldes av oss 2020-05-12. Se alla våra försäljningar i Anderslöv samt även på hagalundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Anderslöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Det är något med detta lilla hus precis utanför Anderslöv som får en att stanna upp och le, stressade axlar sänks till normalläge och man känner sig rofylld.

Taket lades om 2015, och tidigare ägare lät gräva ut grunden samt gjuta ny. Ytterväggarna i tre av väderstrecken murades upp med siporex. Fasaden är putsad och vitmålad och fönsterna är restaurerade.

Invändigt finner vi genomgående fräscha ytskikt. Synliga takbjälkar och fina vyer genom spröjsade fönster. Köket renoverades 2015 med vita luckor och träbänkskivor. Två sovrum på bottenvåningen och ett rum på ovanvåningen. Uppe finns även en isolerad men oinredd vind som kan bli ett rum till. Mysigt vardagsrum med kamin och synliga takbjälkar. Ett badrum med dusch och en gästtoalett.

Separat byggnad med bastu och förråd samt en redskapsbod. Mysig trädgård med härliga vyer över fälten. Fiber är installerat. Kommunalt vatten och godkänt minireningsverk.

På ett par minuter nås Anderslöv med service, skola och förskola. Vill du ta bussen går den ute vid den större vägen. Här får du med andra ord känslan av att bo på landet - på ett stenkasts avstånd från samhället.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Anderslöv

Den gamla handelsorten Anderslöv är än idag ett levande landsbygdssamhälle. Det bor cirka 2000 människor här och flera företag har etablerat sin verksamhet i byn.

Nöje

Inne i kärnan av samhället ligger vackra Anderslövs gästgivaregård med anor från 1600-talet. Här finns matbutiker, frisörer, restauranger, tandläkare, bibliotek och mycket annan bra service.

Fritid

2016 invigdes Anderslövs friluftsbad. Förutom en stor bassäng finns här beachvolleybollplan, grill och grönområde. Intill ligger Anderslövs IP där Anderslövs BoIK är verksamma som har fotboll för alla åldrar, från boll och lek upp till oldboys/oldgirls. För den hästintresserade finns Sydslättens RF. L9 Fitness är ett gym som erbjuder styrketräning och gruppträning och finns inne i byns kärna.

Kommunikation

Genom byn rinner den gamla landsvägen mellan Ystad och Malmö, vilket gör att det går mycket smidigt att ta sig till de båda städerna. Också till Trelleborg– den närmast liggande staden – är det lätt att köra. För den som vill åka kommunalt går det bussar till Trelleborg och Östra Grevie, vidare därifrån går tåget mot Malmö.

Familjeliv

I byn finns fyra förskolor och för de större barnen finns Väståkra skolan där förskoleklass till årskurs 9 huserar. I den lilla byn finns Skånes bästa vårdcentral (2018 och 2019). Som om inte det vore nog finns det till och med en egen brandstation - inte illa för en liten by hemtrevlig på på Söderslätt!

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.