Ängavångsgatan 24

Ängavångsgatan 24

Slutpris

3 600 000 kr


Ängavången— Ängelholm

Ängavångsgatan 24


Slutpris
3 600 000 kr

Ängavången— Ängelholm

Unik fastighet med två hus på Ängavången!

Unik möjlighet att förvärva ett oerhört charmigt hus med anor från 1800-talet på Ängavången i centrala Ängelholm. Möjligheterna är givetvis många när man får två boenden för ett, varför inte använda "gårdshuset" som generationsboende, till den egna verksamheten, till sommaruthyrning eller gästboende? Här har du nära till allt, men bor ändå i ett lugnt villaområde.

Fastigheten består av ett putsat hus med falsat plåttak och erbjuder kök, sovrum, badrum och ett ljust vardagsrum med matplats, inglasat uterum med skjutdörrsparti ut mot innergården dit solen når över grannens tak redan i februari, så du kan njuta av vårsolen. Här finns mängder med rosor och både blå och gröna vinrankor. På innergården finns "gårdshuset"om ca 70kvm och förrådsbyggnad.

Att Ängavången är så populärt är lätt att förstå med sitt centrala läge, med närhet till skola och centrum kombinerat med sina fridfulla och barnvänliga omgivningar. Missa inte denna chansen att bli ägare till detta fantastiska boende! Varmt välkommen att anmäla er till visning.


Boarea/biarea
73/70 kvm
Driftkostnad
48 202 kr/år
Tomtarea
590 kvm
Rum
3 rum (1-3 sovrum)
Såld
2021-04-08

Mäklarhuset Ängelholm

Denna villa på Ängavångsgatan såldes av oss 2021-04-08. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Ängavångsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.